Buitenschoolse opvang

Alle kinderen van scholen in Deurne zijn welkom.
U kunt bij ons 5 dagen per week voorschoolse- en/of naschoolse opvang afnemen. Door onze vele verschillende soorten contracten kunnen wij dicht bij de opvang wensen van ouders komen. Zo bieden wij ook flexibele buitenschoolse opvang aan en het meest bijzzondere bij ons is toevalligerWijzz.

Kinderen die bij ons gebruik maken van de buitenschoolse opvang worden van en naar school gehaald/gebracht met eigen vervoer door een pedagogisch medewerkster.

Toevalliger Wijzz

Hoe werkt het? Lukt het u soms niet om opvang te organiseren voor uw kind, wanneer u bijvoorbeeld een cursus of iets dergelijks heeft?? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor Toevalligerwijzz. U betaald per kalenderjaar €15,- Administratiekosten. Bij het aanmelden ontvangt u een inlog van ons systeem, na het aanmelden kunt u via het systeem incidentele opvang aanvragen. Deze vorm van opvang is uitzonderlijk en alleen bedoeld voor incidentele opvang.

Er geldt een minimale afname van 2 uur bij de naschoolse opvang en een minimale afname van 1 uur bij de voorschoolse opvang. U kunt de voorwaarden lezen onder het kopje inschrijven bij het contract voor toevalligerwijzz, voorheen strippenkaart.