Even voorstellen..

Wij verzorgen de tussenschoolse opvang op OBS De Bron en De Wegwijzer, onze overblijfkrachten stellen zich graag aan u voor:

Linda

Ik ben Linda, 38 jaar, en woon samen met Harm en onze 3 kinderen in de St. Jozef. Fenne en Tieme zitten in groep 7 en 5 op de Bron. Jurre gaat naar de Emiliusschool in Son en Breugel. Sinds 5 jaar help ik mee met de TSO. Dit doe ik met veel plezier. Op donderdag ben ik er altijd en andere dagen flexibel, als het nodig is. Ik sta zowel bij de onderbouw als bij de bovenbouw.  Verder vind ik het fijn om met onze hondjes te wandelen en wat te rommelen in en rondom huis.

Groetjes,

Linda

Ria

Ik ben Ria en ben 70 jaar. Mijn hobby’s zijn knutselen , borduren, lezen en optrekken met mijn kleinkinderen . Ik ben op donderdag overblijfkracht bij de onderbouw. Dit is de enige dag dat ik hiervoor tijd heb. Ik vind het leuk om dit te doen.

Groetjes,

Ria

Lies

Hallo, mag ik me even voorstellen? Ik ben Lies en ben 75 jaar. Ik ben al 12,5 jaar overblijfkracht en vindt het fijn om met kinderen om te gaan. Mijn vaste overblijfdagen zijn maandag en dinsdag bij de onderbouw.

Groetjes,

Lies

Marleen

Ik ben Marleen en ben 58 jaar. Ik heb 2 volwassen kinderen en 1 kleinkind. Verder heb ik altijd heel veel vrijwilligerswerk gedaan, onder andere 10 jaar overblijfkracht op een andere school. Dit is mijn 5de schooljaar als overblijfkracht op de Bron. Dit doe ik op maandag en dinsdag bij de onderbouw. Om de andere week op vrijdag bij de bovenbouw. Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind dat de kinderen een fijne middagpauze hebben en vanwege de omgang met gezellige collega’s.

Groetjes,

Marleen

Wilma

Ik ben Wilma en heb jarenlang de TSO gedaan op de basisschool in de Zeilberg. Omdat ze daar een continurooster hebben, help ik nu op De Bron. Dit doe ik vanaf dit schooljaar op maandag bij de onderbouw. Ik vind het heel leuk.

Groetjes,

Wilma

Zoubida

Ik ben Zoubida en ben 48 jaar oud. Ik heb een lieve man en 3 kinderen;  2 jongens en 1 meisje. Ik woon in Deurne. Ik ben al 10 jaar overblijfkracht omdat ik graag met kinderen werk.  Voorheen op de Piramide en nu op de Bron. Ik vind het een leuke school.  Mijn vaste dagen zijn maandag en donderdag en sta zowel bij de onderbouw als de bovenbouw.

Groetjes,

Zoubida

Farida

Ik ben Farida en heb 4 kinderen. Ik ben al vanaf 2007 overblijfkracht. Ik heb gewerkt als overblijfkracht in de Zeilberg, op de Piramide en nu op de Bron. Ik vind het leuk om met kinderen te werken. Mijn vaste dag is maandag en ik sta dan bij de bovenbouw.

Groetjes,

Farida

René

Ik ben René en woon in de Koolhof. Mijn 2 kinderen hebben op de Bron gezeten. Ik heb daar technieklessen gegeven, zat in de MR en was contactpersoon voor het overblijven. Nu draai ik al vanaf dat Eige Wijzz de TSO verzorgt, mee met het overblijven. Mijn vaste dagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. En om de week op vrijdag. Al die dagen sta ik bij de bovenbouw.

Groetjes,

René

Jolanda

Ik ben Jolanda en ben 53 jaar. Ik woon in Deurne en ben eerst overblijfkracht geweest op de Piramide. En nu al enige tijd op de Bron. Ik doe dit met veel plezier. Mijn vaste dagen zijn dinsdag en donderdag. Ik sta dan altijd bij de bovenbouw.

Groetjes,

Jolanda

Fatiha

Ik ben Fatiha en ben 46 jaar oud. Ik woon in Deurne en heb 5 kinderen waardoor ik met alle liefde en plezier werk met kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag. Mijn vaste dagen zijn dinsdag en donderdag. Ik sta dan bij de onderbouw.

Groetjes,

Fatiha

Nancy

Ik ben Nancy. Ik ben 46 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen van 18 en 16. Ik heb 22 jaar als leerkracht gewerkt maar door mijn ziekte sclerodomie ben ik 4 jaar geleden helaas afgekeurd voor dit geweldige beroep wat ik met veel passie deed. Thuis zitten was geen optie dus ik ben al snel overblijfkracht geworden op de Hasselbraam en nu hier op de Bron waar ik 26 jaar geleden als leerkracht heb gewerkt. Ik heb er super veel zin in en hoop voor jullie kinderen een leuke overblijftijd te creëren.

Groetjes,

Nancy

Caroline

Ik ben Caroline. Ik ben 56 jaar en ik woon in Deurne. Ik heb 2 volwassen uitwonende kinderen. Ik heb de opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk gevolgd en ben sinds 2006 coördinator TSO. Sinds 2017 bij EigeWijzz waar ik ook werkzaam ben als pedagogisch medewerker. Twee ochtenden in de week draai ik de peuterspeelzaal waar ik op dit moment een opleiding voor volg. Ik doe dit allemaal met heel veel plezier. Ik ben alle dagen aanwezig bij de TSO.

Groetjes,

Caroline

Amber1
Amber

Mijn naam is Amber. Ik ben 22 jaar oud en ik woon in Milheeze. Afgelopen week ben ik begonnen aan de opleiding ‘gespecialiseerd pedagogisch medewerker’ op het Summa College in Eindhoven.

Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik het enorm leuk vind om met kinderen te werken en activiteiten te bedenken en uit te voeren die passen bij de interesses van de kinderen. Wat ik het mooist vind om te zien is hoe kinderen elke dag weer stappen weten te maken en zich keer op keer weer een beetje ontwikkelen. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij.

Ik heb ontzettend veel zin in mijn opleiding de komende 2 jaar en ik kijk er naar uit om kennis te maken met iedereen.

Op dit moment loop ik mee op maandag en donderdag bij de TSO en op vrijdag ook na de lockdown. ik rouleer tussen de groepen zodat ik alle kinderen leer kennen en Caroline kan ondersteunen in administratieve taken.

Groetjes,

Amber

Karlijn
Karlijn